De coördinatie hulpverlening is een belangrijke positieve financiële post voor onze vereniging. We zijn erg blij dat wij bij veel verenigingen en evenementen worden uitgenodigd als hulpverlener. De evenementen waar wij zoals staan zijn: de Meenthe bij grote muziekavonden en sporttoernooien, voetbaltoernooien, atletiekwedstrijden, schaatswedstrijden, paardenwedstrijden, wielrennen, wandeltochten, markten, streetdancewedstrijden, etc.

Erge leuke activiteiten waar je als EHBO-er een belangrijk persoon bent. De ene keer een kneuzing, pleister plekken of koelen. De andere keer, iemand die flauw valt, iets breekt, etc. Het is iedere keer anders leerzaam en gezellig. Je staat altijd met minimaal 2 personen. Dus tijdens de hulpverlening kan je altijd overleggen wat het beste is om te doen en je hebt aanspraak op de momenten dat het wat rustiger is.

Als EHBO-er krijg je een jas te leen waardoor je als EHBO'er duidelijk herkenbaar bent en een koffer met alle attributen die je nodig mocht hebben. Tijdens de hulpverlening krijg je consumptiebonnen en vaak kan je er ook een hapje van halen.

De hulpverlener staat minimaal 1 dagdeel. Een dagdeel is ongeveer 4 uur. Voordat dagdeel krijg je van de EHBO Steenwijk een vrijwilligers vergoeding.  Ook organiseren we 1x per jaar een etentje voor alle hulpverleners. Kortom; Als hulpverlener wordt je gewaardeerd en gerespecteerd, je leert er veel van, en het is gezellig.  Je bent welkom bij vele activiteiten, maar als je er maar 1 wil doen is dat ook goed.

Annie Blokzijl

coördinatie hulpverlening a.i.

hulpverlening@ehbo-steenwijk.nl

Enkele van onze gewaardeerde hulpverleners

Klik hier voor nog meer foto's van onze geweldige hulpverleners!

Heeft u ook foto's voor op de site? Mail ze gerust naar secretariaat@ehbo-steenwijk.nl

Datum gewijzigd: 2017